Tosty .

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • chleb tostowy

    1
  • cebula biała

    1
  • pomidor

    1
  • ogórek

    1
  • ser żółty

    kilka plasterków
  • pieczarki

    5
  • kiełbasa śląska

    1 pętko
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kroki postępowania

Krok 1 - Tosty . foto
Cebulkę kroimy w piórka
Krok 2 - Tosty . foto
Kiełbasę kroimy w cienkie plasterki
Krok 3 - Tosty . foto
Pomidora kroimy w cienkie plasterki
Krok 4 - Tosty . foto
Pieczarki myjemy , obieramy , kroimy w cienkie plasterki i ser żółty też .
Krok 5 - Tosty . foto
Kromki chleba tostowego smarujemy masłem
Krok 6 - Tosty . foto
Na posmarowane kromeczki kładziemy kiełbasę , pieczarki , pomidor , ogórek i ser żółty . Kładziemy na kromki cieniutkie plasterki tak aby później zamknąć opiekacz .

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat