Przepis i sposób przygotowania na: Torcik meksykański
Kroki postępowania
Smacznego!
tortilla |
3 szt
|
mięso mielone wołowe |
500 g
|
papryka czerwona |
1 szt
|
pomidory |
2 szt
|
pieczarki |
400 g
|
cebula czerwona |
1 szt
|
czosnek |
2 ząbki
|
ser żółty |
150 g
|
fasola czerwona z puszki |
200 g
|
Mieszanka: |
warzyw na patelnię 250 g
|
koncentrat pomidorowy |
2 łyżeczki
|
sól do smaku |
|
Pieprz czarny mielony Prymat |
|
Zioła prowansalskie suszone Prymat |
|
Chili pieprz cayenne mielone Prymat |
|
Papryka słodka mielona Prymat |
|
pomidorki cherry |
|
natka pietruszki |
|
cytryna |
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: