Tilapia w panierce

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • tilapia

  • mąka

  • sól

  • Kucharek SMAK LATA

  • przyprawa uniwersalna Kucharek

  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Rybę oprószyć solą natrzeć ją przyprawami , i najpierw otoczyć w jajku potem mące i na końcu w bułce tartej , smażymy na małym ogniu i długo aby ryba nie była surowa.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
jola1508 18.01.2012 21:17
dobra rybka nie jest zła
paula99926 18.01.2012 21:09
lubię rybki :)
paula99926 18.01.2012 21:09
lubię rybki :)
Gabriela7 07.04.2011 08:13
lubie rybke
iwa643 07.04.2011 08:11
fajne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat