Tatar ze śledzi

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filety ze sledzi

    4 SZT
  • oliwa

    4 łyżki
  • sok z cytryny

    1 szt
  • szczypiorek usiekany

    2 łyżki
  • sól do smaku

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Z fletów ze świeżo złowionych śledzi zdjąć skórę. Filety posiekać, wymieszać z oliwą i szczypiorkiem. Doprawić solą, pieprzem i sokiem z cytryny.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
halina17 12.04.2011 11:34
smaczny

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat