Tatar z łososia z kamparami

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapary

    10g
  • białe winno

    15ml
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Łososia zemleć, dodać drobno pisiekaną cebule wino, soso sojowo-grzybowy doprawić solą i pierzem świerzo zmielonym.Nastepnie wymieszac dokładnie uformowac kulke udekorować ząbkami cytryny pomidora kaparami oraz świerzym koperkiem podawać z grzankami lub białym pieczywem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
kielcok1 20.12.2011 15:30
nie dla mnie

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat