Tatar z łososia z kamparami

Tatar z łososia z kamparami

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

mała puszka

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapary

    10g
  • białe winno

    15ml
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Tatar z łososia z kamparami

Łososia zemleć, dodać drobno pisiekaną cebule wino, soso sojowo-grzybowy doprawić solą i pierzem świerzo zmielonym.Nastepnie wymieszac dokładnie uformowac kulke udekorować ząbkami cytryny pomidora kaparami oraz świerzym koperkiem podawać z grzankami lub białym pieczywem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

kielcok1 20.12.2011 15:30
nie dla mnie

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat