Tatar z łososia z czarnymi oliwkami

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ogórki konserwowe

    2 szt
  • oliwki czarne

    20 szt
  • oliwa

    1 łyżka
  • sól do smaku

  • pasta z papryki

    3 krople
  • łosoś wędzony

    30 brzuszki
  • szalotka

    2 szt
  • Pieprz czarny mielony Prymat

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Idealne danie na smaczna kolację. Posiekać drobno cebulkę, ogórki i oliwki.
Rozdrobnić łososia. Wymieszać wszystkie składniki razem z łyżką oliwy.
Doprawić do smaku.
Udekorować np.: oliwkami i kropelka pasty z papryki.
Smacznego.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
MAR3STA 16.01.2013 17:38
pyszna kolacja
treonina 11.01.2013 12:52
spróbuję :-)
misia53 11.01.2013 12:44
też robiłam tatara z łososia i bardzo przypadł mi do gustu , czarne oliwki nie koniecznie...
adelajda 11.01.2013 05:26
lubię !

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat