Tatar śledziowy

Tatar śledziowy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cebula

    250 g
  • jajka

    4 szt
  • oliwa

    5 łyżki
  • ocet

  • cukier

  • sól

  • filety śledziowe

    500 w oleju
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Śledzie i ugotowane jajka na twardo, drobno siekamy, cebulę kroimy w drobną kostkę, wszystkie składniki łączymy i dokładnie mieszamy, doprawiamy solą, octem, oliwą, i cukrem i jeszcze raz mieszamy.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Łukasz15

28.02.2013 11:09
Z chęcią wypróbuję przepis

Iwona51

05.11.2011 09:13
fajne

Seba

25.10.2011 17:19
super

Wafelek2601

24.08.2011 06:34
świetny przepis

Motorek

03.08.2011 15:55
pycha

Monika193

12.04.2011 21:41
pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat