Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

tatar rybny

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety z pstrąga 1/2 kg
olej z pestek winogron 3 łyżeczki
sól
pieprz
szczypior 1 pęczek
śmietana

Przepis i sposób przygotowania na: tatar rybny

filety myję, suszę , kroję na małe kawałki, kropię olejem , oprószam solą, pieprzem i dodaję posiekany szczypiorek. Tatara przekładam do 4 miseczek i polewam śmietaną

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

andżelika1 30.08.2012 06:03
samo zdrowie
sznycel 29.08.2012 19:31
podaję z grzankami

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak