Składniki:
Ciasto
mąka | 200 gram |
margaryna | 100 gram |
mleko | 3-4 łyżki |
sól | szczypta |
Nadzienie
jeżyny | 80 gram |
winogrona | 250 gram |
śmietana 30% | 250 gram |
żółtko jajek | 2 sztuki |
cukier | 3 łyżki |
mąka pszenna | 2 łyżki |
mąka | 200 gram |
margaryna | 100 gram |
mleko | 3-4 łyżki |
sól | szczypta |
jeżyny | 80 gram |
winogrona | 250 gram |
śmietana 30% | 250 gram |
żółtko jajek | 2 sztuki |
cukier | 3 łyżki |
mąka pszenna | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: