Przepis i sposób przygotowania na: Tarhonya z gulaszem wołowym
Tarhonyę podsmażamy na tłuszczu, po czym zalewamy gorącą wodą i gotujemy 14 min. Odsączamy, podajemy z gulaszem, posypujemy posiekaną natką pietruszki.
kluski | 200 g (tarhonya) |
wołowina | 400 g |
cebula | 1 szt |
ząbki czosnku | 4 szt |
papryka czerwona | 1 szt |
Papryka wędzona słodka mielona Prymat | 1 łyżka |
smalec | 1 łyżka |
mąka | 1 łyżka |
natka pietruszki | |
sól i pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: