Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

tania surówka kapuściano-selerowo-jabłkowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta 600 g
seler 200 g
jabłko 200 g
olej 40 ml
sól do smaku
Kwas cytrynowy Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: tania surówka kapuściano-selerowo-jabłkowa

kapustę szatkuję, a seler i jabłko ścieram na tarce. Wszystko zalewam olejem połączonym z odrobiną wody, kwaskiem cytrynowym i solą do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

andżelika1 15.08.2012 18:33
pycha
sznycel 14.08.2012 23:01
nie wyobrażam sobie obiadu bez surówki.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak