tania surówka kapuściano-selerowo-jabłkowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta

    600 g
  • seler

    200 g
  • jabłko

    200 g
  • olej

    40 ml
  • sól do smaku

  • Kwas cytrynowy Prymat

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

kapustę szatkuję, a seler i jabłko ścieram na tarce. Wszystko zalewam olejem połączonym z odrobiną wody, kwaskiem cytrynowym i solą do smaku.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
andżelika1 15.08.2012 18:33
pycha
sznycel 14.08.2012 23:01
nie wyobrażam sobie obiadu bez surówki.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat