Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Tagliatelle z fenkułem i fetą

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

tagliatelle 200 gram
fenkuł 1 szt
por (biała część) 1/2 szt
oliwa 2 łyżki
feta 100 gram

Przepis i sposób przygotowania na: Tagliatelle z fenkułem i fetą

Ugotować makaron. Fenuł i por pokroić w cienkie paseczki i usmażyć na oliwie, aż będą miekkie. Dodać rozdrobnione liście bazyli (ok. 15 szt)i pokruszoną fetę. Całość połączyć makaronem.

Polecam!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

caralajna 17.02.2013 20:55
ciekawa jestem smaku
ewaa 06.11.2012 21:01
pycha
Miki 06.11.2012 20:26
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak