Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szybkie ciasto z brzoskwiniami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

brzoskwinie w puszce 1 szt
biszkopty okrągłe 1 opakowanie
budyń waniliowy 2 szt
galaretka brzoskwiniowa 2 szt
mleko 800 ml

Przepis i sposób przygotowania na: Szybkie ciasto z brzoskwiniami

Budynie przygotowujemy na 800 ml mleka. Studzimy. Galaretki również przygotowujemy na 800 ml wody. Biszkopty układamy na dnie tortownicy, wylewamy budyń i układamy kawałki brzoskwiń. Wierzch zalewamy tężejącymi galaretkami i wkładamy do lodówki do całkowitego stężenia.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

irenka 15.01.2014 21:23
fajny przepis,muszę wypróbować

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak