Składniki:
jajko | 4 szt. |
mąki pszennej | 1/2 szkl. |
mąki ziemniaczanej | 1/4 szkl. |
cukru | 3/4 szkl. |
octu | 2 łyżki |
proszku do pieczenia | 1 łyżeczka |
masa marcepanowa | 500-600 g |
krem do tortu-czekoladowy | 1 op |
mleko wg przepisu na kremie |
jajko | 4 szt. |
mąki pszennej | 1/2 szkl. |
mąki ziemniaczanej | 1/4 szkl. |
cukru | 3/4 szkl. |
octu | 2 łyżki |
proszku do pieczenia | 1 łyżeczka |
masa marcepanowa | 500-600 g |
krem do tortu-czekoladowy | 1 op |
mleko wg przepisu na kremie |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: