Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szybki pasztet drobiowy do smarowania

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wątróbki z kurczaka 1 kg
pieczarki 25 dag
sól
pieprz
jajko 3 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Szybki pasztet drobiowy do smarowania

Wątróbkę oczyścić, wrzucić na rozgrzany tłuszcz, smażyć kilka minut.
Pieczarki pokroić i dodać do wątróbki. Gdy woda wyparuje wbić jajka i podsmażać do momentu ścięcia jaj. Doprawić, ostudzić i zmielić w maszynce do mięsa lub zblendować.

Pyszny pasztecik - wiem co jem :)

Smacznego :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Laila2786 23.11.2013 16:32
uwielbiam takiego rodzaju pasty czy pasztety, pycha
Zdzisław 23.11.2013 13:11
dla mnie dobry, szybki pasztecik
Joannasz3190 23.11.2013 13:00
Świetny :)
bogusia19 23.11.2013 12:33
lubię to!!!
dodi 23.11.2013 11:38
świetny pomysł
6zer
6zer 23.11.2013 11:20
uwielbiam takie pasty

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak