Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szparagówka w tartej bułce

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

szparagówka 1 kg
masło 2 łyżki
Bułka tarta klasyczna Prymat 3 łyżki
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Szparagówka w tartej bułce

Oczyszczoną szparagówkę gotujemy w osolonej wodzie do miękkości. Odcedzamy. W rondelku roztapiamy masło, dodajemy do niego bułkę tartą i ją podsmażamy. Dodajemy szparagówkę i całość mieszamy. W razie potrzeby solimy. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

LoLa 01.08.2013 06:38
też taka robię pychota
iwi 31.07.2013 21:28
Obowiązkowy dodatek do obiadu i już.
eMMe 31.07.2013 21:27
Moja ulubiona:)
Megg 31.07.2013 21:21
lubię taką ,pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak