Szparagi z pomidorową salsą

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • szparagi

    1 pęczek
  • pomidor

    2 szt
  • cebula

    1 szt
  • papryczka chili

    1/2 szt
  • czosnek

    1 ząbek
  • oliwa

    3 łyżki
  • sól

    do smaku
  • pieprz

    do smaku
  • szczypiorek

    2 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Szparagi oczyścić i ugotowac na parze. Pomidory, szczypiorek, cebulę i papryczkę drobno posiekać i wymieszać. Dodac oliwę, zmiażdżony czonek, sól i pieprz do smaku. Podawać ze szparagami.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
ajres 05.08.2013 21:20
bardzo dobrre
gosia561 08.05.2013 23:38
super z salsą
dwa pokoje z kuchnią 11.05.2012 15:37
oj zjadłabym

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat