Składniki:
szparagi zielone | 1 kg (2 pęczki) |
mąka pszenna | 7 łyżek |
sól | 1 płaska łyżeczka |
Musztarda miodowa Prymat | 2 czubate łyżki |
jaja | 2 sztuki |
mleko | 1/2 szklanki |
Pieprz kolorowy Prymat w młynku | |
olej do smażenia | około 0,5 l |
szparagi zielone | 1 kg (2 pęczki) |
mąka pszenna | 7 łyżek |
sól | 1 płaska łyżeczka |
Musztarda miodowa Prymat | 2 czubate łyżki |
jaja | 2 sztuki |
mleko | 1/2 szklanki |
Pieprz kolorowy Prymat w młynku | |
olej do smażenia | około 0,5 l |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: