szparagi w bułce

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • szparagi

  • masło

  • Bułka tarta klasyczna Prymat

  • sól

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

do osolonej wody wkładamy szapragi i gotujemy je nalezy zwracac uwage aby nie rozgotowac :) następnie na patelni dajemy masełko i podsmażamy bułke tarta na koniec dodajemy szparagi i dokładnie mieszamy tak aby kazdy szparag był obtoczony w bułce i danie mamy gotowe :)

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat