Sznycle z grilla

Sznycle z grilla

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kostka mięsna

    1
  • sznycle z szynki

    4
  • czosnek

    4
  • curry

    1/2 łyżeczki
  • zioła

  • olej

    3 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kostkę mięsna rozpuścić w 100 ml wrzącej wody, ostudzić, dodać przeciśnięty przez praskę czosnek, zieleninę curry i olej. Mięso posmarować marynatą i pozostawić na 30 min. Grillować ok. 12 min. Przed końcem grillowania można położyć plaster sera żółtego i zapiekać do rozpuszczenia sera. Podawać z sosem czosnkowym.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

SyMiki

26.05.2011 20:28
super

Naatalia96

23.03.2011 16:27
pycha!!

matii6

12.01.2011 19:09
pomysłowe

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat