Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szczupak smażony w ketchupie

2.0
(3)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szczupak 1 sztuka
ketchup pikantny 1 mały
jajko 2 sztuki
Kucharek przyprawa do potraw
mąka
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Szczupak smażony w ketchupie

Rybę wypatroszyć, dobrze umyć, pokroić na kawałki (jeśli ktoś woli to w dzwonka). Natrzeć kucharkiem i pieprzem, z obu stron wysmarować ketchupem. Odstawić na godzinę w chłodne miejsce. Jajka roztrzepać. Rybę obtoczyć w mące, jajku i bułce tartej. Na patelni rozgrzać olej. Rybę smażyć na wolnym ogniu z obu stron na złoty kolor.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kuklik 25.01.2014 20:36
ketchup do ryby ciekawe
berys18 24.12.2013 07:45
pyszna ryba
mirosława4 22.11.2013 16:44
w takiej wersji jeszcze nie próbowałam aczkolwiek interesujący jest ten sposób przyrządzenia warto wypróbować :)
Ela15 03.10.2013 20:46
bardzo smaczny
Pani Domu 11.07.2013 12:53
zjadłabym taką rybkę
junox 14.05.2013 20:09
rybka rewelacyjna:)
sara1 15.04.2013 07:57
taka rybka zapewne smakuje rewelacyjnie
pajbek 11.04.2013 08:56
To na pewno jest pyszne :-)
olkaaa 05.04.2013 07:32
muszę spróbować
kate.500 12.01.2013 20:00
fajny pomysl
Motorek 30.12.2012 11:47
smaczny
Seba 29.12.2012 11:36
pycha
Ada-Gaba 25.12.2012 12:41
bardzo pomysłowe
mela25 24.12.2012 10:05
pycha !!
Dorian 23.12.2012 22:32
super
Grazyna0211 23.12.2012 18:22
fajny pomysł
Anna138 22.12.2012 22:17
pycha
romanrafal
romanrafal 21.12.2012 16:11
pyszna rybka
smakoszek 20.12.2012 22:24
coś dla mnie
babajaga1969 20.12.2012 20:06
oryginalne :)
jolanta19 20.12.2012 16:52
super
agnieszka214 20.12.2012 16:41
pyszności

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak