szczupak smażony

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mąka pszenna

    3 łyżki
  • jajka

    3 szt
  • cytryna

    1 szt
  • szczupak

    8 filet
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

filety natrzeć przyprawami i skropić cytryna i dać do lodówki na ok 2 godz panierować i smażyć z obu stron

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Henryka2 29.11.2012 20:49
czy autorka nie odróżnia tuszki od fileta?

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat