Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szaszłyki z rybną wątróbką

2.0
(6)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wątróbka 500 g
boczek wędzony 400 g
cebula 3 szt
Pieprz czarny mielony Prymat
tymianek

Przepis i sposób przygotowania na: Szaszłyki z rybną wątróbką

do szaszłyków użyłem wątróbki z łososia.
Wątróbkę pokroić na kawałki,Boczek pokroić w kostkę i cebulę w cząstki.
Wszystkie składniki nabić na patyczki do szaszłyków na przemiennie.Gotowe szaszłyki posmarować oliwą wymieszaną z pieprzem i tymiankiem i odstawić na ok godz.Po tym czasie szaszłyki ułozyć na grilu i opiekać z każdej strony.Solimy dopiero gotowe szaszłyki

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Czyki 01.06.2015 10:51
ale mnie zaintrygowałeś, chętnie spróbuję, takich pyszności
adelajda 01.06.2015 08:19
jeszcze takich nie jadłam
w mojej kuchni 19.05.2015 09:34
pyszności do zjedzenia

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak