Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

szaszłyki z parówek, boczku i cebuli

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

parówki 60 dkg
plastry wędzonego boczku 2 sztuki
cebule 2 sztuki
bułka tarta pikantna
Pieprz biały mielony Prymat
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: szaszłyki z parówek, boczku i cebuli

na szpadki nabijam kawałki obranych z osłonek parówek, ósemki cebuli i kawałeczki wędzonego boczku. Szaszłyki oprószam pieprzem, smaruje olejem i obtaczam w tartej bułce. Smażę koło 8 minut na rozgrzanej patelni.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ziutula
ziutula 09.08.2012 20:06
też podobnie szaszłykuję..
andżelika1 07.08.2012 16:53
szaszłyki lubią mężczyżni -zwłaszcza mięsne, ale i kobieta nimi nie pogardzi
sznycel 06.08.2012 19:56
w zimie robię szaszłyki na patelni, a w lecie wyciągam grilla

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak