Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szaszłyki panierowane

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

parówki jogurtowe 1 opakowania
jajko 1 sztuka
ser kozi 1 opakowania
Bułka tarta klasyczna Prymat 1 garść

Przepis i sposób przygotowania na: Szaszłyki panierowane

• Parówki przekrój na pół.

• Rozdrobnij jajko, przypraw solą.

• Parówki obtocz w jajku, a następnie w bułce tartej.

• Podsmaż na patelni z każdej strony.

• Nadziej na długie wykałaczki, na przemian z kozim serem.

• Podawaj na zimno lub na ciepło.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bożena Matuszczyk 24.05.2018 20:54
Fajny i ciekawy przepis;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak