Szaszłyki na grillu

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kiełbasa zwyczajna

    1 kg
  • boczek

    1 kg
  • cebula

    3 sztuki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kiełbasę i boczek pociąć w grube kawałki. Cebulkę w mniejsze cieniutkie. Wszystko na przemian układać na patyczku do szaszłyków. Piec na grillu ok. 40 minut.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Jaheira11 03.11.2011 19:46
fajniusie :)
malaczarna23 28.07.2011 19:52
super
jolaxa 15.07.2011 17:01
pycha
pigila 18.04.2011 13:06
juz niedługo
pawel007 20.08.2010 20:55
pysznie.
anja3107 08.07.2010 14:06
aż ślinka cieknie ;-)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat