Składniki:
margaryna | 15 dag |
m?ka | 25 dag |
sól | 1 szczypta |
cukier | 3 ?y?eczki |
Farsz: | |
cukier | 5 dag |
budy? waniliowy proszek | 2 ?y?ki |
jab?ka | 7 szt |
cukier puder | 2 ?y?ki |
ocet | 0,5 ?y?eczki |
twaróg | 25 (półtłusty) |
smalec | 5 (zimny) |
margaryna | 15 dag |
m?ka | 25 dag |
sól | 1 szczypta |
cukier | 3 ?y?eczki |
Farsz: | |
cukier | 5 dag |
budy? waniliowy proszek | 2 ?y?ki |
jab?ka | 7 szt |
cukier puder | 2 ?y?ki |
ocet | 0,5 ?y?eczki |
twaróg | 25 (półtłusty) |
smalec | 5 (zimny) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: