Przepis i sposób przygotowania na: Szarlotka z galaretką i kokosem
Kroki postępowania


Masło rozpuścić.Dodać cukier i wiórki kokosowe. Zrumienić. Wyłożyć na masę budyniową.

jajko |
5
|
cukier |
1 szklanka
|
mąka |
1 szklanka
|
olej |
1 łyżka
|
ocet |
1 łyżka
|
woda |
1 łyżka
|
proszek do pieczenia |
1 łyżeczka
|
jabłka |
1,5 kg.
|
cukier |
2 łyżki
|
galaretka agrestowa |
2
|
budyń śmietankowy |
2
|
masło |
1 kostka
|
wiórki kokosowe |
100 g.
|
margaryna |
2 łyżki
|
cukier |
2 łyżki
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: