Swojska zapiekanka

Swojska zapiekanka

Czas przygotowania:
1h

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cebula biała

    3 3
  • buraczki

    3 3
  • ziemniaki

    8 kg
  • kiebasa zwyczajna

    2 pedka
  • sól

    1 lyzka
  • Pieprz ziołowy mielony Prymat

    2 lyzeczki
  • Pieprz czarny mielony Prymat

    1 szczypta
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Swojska zapiekanka

Cebule, kielbase pokroic tradycyjnie, ziemniaki pokroic w plasterki a buraczki zetrzec na grubej tarce. Wszystko to wrzycic do miski i dodac przyprawy.Dokladnie wymieszac i calosc wrzucic do zaroodpornego naczynia poczym wlozyc na 1:30 do 2 godzin do piekarnika na 180 stopni.
Smacznego:)

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat