Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Świeży szpinak z paluszkami krabowymi i ananasem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

paluszki krabowe 4 szt
ananas z puszki 2 kawałki
szpinak świeży 1 garść
sok z cytryny
olej
papryka czerwona 1/3 szt
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Świeży szpinak z paluszkami krabowymi i ananasem

Liście szpinaku myjemy i osuszamy . Układamy w półmisku . Paluszki krabowe kroimy na kawałki i dodajemy do szpinaku . Plasterki ananasa kroimy w kawałki i dodajemy do sałatki . Lekko mieszamy .dodajemy kawałki papryki czerwonej . Całość kropimy olejem ,cytryna i sokiem z ananasa. Doprawiamy pieprzem i solą do smaku .Podajemy

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

cukiereczek 15.05.2013 08:11
jak zawsze smacznie
Kate131 03.09.2012 07:06
a u Ciebie zawsze tak kolorowo
agaK. 31.08.2012 23:17
skromne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak