SURÓWKA Z ZIELONEJ CEBULI

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cebula dymka

    1 pęczek
  • jajka

    3 sztuki
  • szczypior

    1 pęczek
  • śmietana

    200 ml.
  • musztarda

    1 łyżka
  • pieprz

    - do smaku
  • sól

    - do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Cebulę oraz szczypior bardzo drobno posiekać. Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać, pokroić na ćwiartki.
Musztardę połączyć ze śmietaną, przyprawić do smaku solą i pieprzem, dokładnie wymieszać.
Wszystkie składniki połączyć, zalać sosem śmietanowym, dokładnie wymieszać.
Ćwiartki jajek ułożyć dekoracyjnie na wierzchu potrawy.

SMACZNEGO!!!

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Margo1 10.04.2011 22:04
też smaczna

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat