SURÓWKA Z ZIELONEJ CEBULI

SURÓWKA Z ZIELONEJ CEBULI

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cebula dymka ze szczypiorkiem

    1 pęczek
  • jajko

    3 sztuki
  • szczypior

    1 pęczek
  • śmietana

    200 ml.
  • musztarda

    1 łyżka
  • pieprz

    - do smaku
  • sól

    - do smaku
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania SURÓWKA Z ZIELONEJ CEBULI

Cebulę oraz szczypior bardzo drobno posiekać. Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać, pokroić na ćwiartki.
Musztardę połączyć ze śmietaną, przyprawić do smaku solą i pieprzem, dokładnie wymieszać.
Wszystkie składniki połączyć, zalać sosem śmietanowym, dokładnie wymieszać.
Ćwiartki jajek ułożyć dekoracyjnie na wierzchu potrawy.

SMACZNEGO!!!

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Margo1 10.04.2011 22:04
też smaczna

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat