Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

surówka z włoskiej kapusty

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta włoska 1 główka
cebula 1 szt.
czosnek 1 ząbek
sok pomidorowy ½ szklanki
olej 1 łyżka
sól
cukier

Przepis i sposób przygotowania na: surówka z włoskiej kapusty

Kapustę oczyścić, drobno pokroić. Cebulę obrać, umyć drobno posiekać – wymieszać z czosnkiem drobno posiekanym, sokiem pomidorowym i olejem, doprawić odrobiną soli i cukru.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak