surówka z włoskiej kapusty

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta włoska

    1 główka
  • cebula

    1 szt.
  • czosnek

    1 ząbek
  • sok pomidorowy

    ½ szklanki
  • olej

    1 łyżka
  • sól

  • cukier

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapustę oczyścić, drobno pokroić. Cebulę obrać, umyć drobno posiekać – wymieszać z czosnkiem drobno posiekanym, sokiem pomidorowym i olejem, doprawić odrobiną soli i cukru.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat