SURÓWKA Z SELEREM I RZEŻUCHĄ

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • rzeżucha

    15 dag.
  • seler

    15 dag.
  • Kwas cytrynowy Prymat

    - do smaku
  • jabłka

    20 dag.
  • sól

    - do smaku
  • cukier

    - do smaku
  • olej

    3 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Rzeżuchę posiekać na drobno. Selera oczyścić, zetrzeć na tarce na bardzo drobno.
Do selera dodać kwasek cytrynowy, wlać olej.
Jabłka obrać, zetrzeć na tarce i dodać razem z rzeżuchą do selera.
Surówkę przyprawić pieprzem i solą.

SMACZNEGO !!!

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Margo1 08.04.2011 16:25
smaczna

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat