Surówka z selera naciowego

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • seler naciowy

    1 szt
  • czosnek

    3 ząbki
  • majonez

    5 łyżek
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Łodygi selera pokroić, dodać zmiażdżony czosnek i wymieszać ze śmietaną.
Ta ekspresowa surówka jest wspaniałym dodatkiem do mięsa i wędlin. Wybornie smakuje z razowym pieczywem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Przepisy Joanny 20.02.2014 08:52
Pyszniutka, robię podobnie, dodaję też serek Danio o smaku waniliowym, wtedy pomijam czosnek. Obie wersje są znakomite i tak szybciutko się je przygotowuje. Często zastępuje mi śniadanie:)
Maria 70 09.10.2013 16:40
Sałatka rzeczywiście bardzo smaczna.Jadłam podobną.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat