Surówka z selera konserwowego

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • seler konserwowy

    1 słoik
  • marchew

    1 szt
  • cebula

    1 szt
  • majonez

    2 łyżki
  • sól

    do smaku
  • pieprz

    do smaku
  • jabłko

    1 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Seler konserwowy odsączamy z zalewy.Marchew i jabłko dokładnie myjemy i obieramy ze skórki.Cebulę obieramy i kroimy w drobną kostkę.Marchew i jabłko ścieramy na tarce o średnich oczkach.Wszystkie składniki dokładnie mieszamy,dodajemy majonez i przyprawiamy solą i pieprzem.Surówkę podajemy do obiadu.Smacznego!

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (9)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
plocia 27.04.2013 22:19
Ostatnio bardzo często robię surówki z selera, pyszne
Jolanta14 03.02.2012 09:52
smaczna:)
halina17 18.01.2012 14:57
dobra surówka
romanrafal 22.12.2011 13:37
pyszna
Ania67 01.12.2011 22:55
uwielbiam ja
RenataZ-et 24.11.2011 18:09
wyśmienita
PaniMISIOWA 24.11.2011 11:12
świetna do obiadu
Dorian 24.11.2011 08:53
smaczna
Iwona45 23.11.2011 15:14
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat