Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z selera i orzechów włoskich z rodzynkami na obiad

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

seler korzeniowy 1
rodzynki 50 gram
orzechy włoskie 5-6
majonez
sól do smaku
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z selera i orzechów włoskich z rodzynkami na obiad

Kroki postępowania

1
Selera obieramy,myjemy i ścieramy na tarce,na dużych oczkach.
Rodzynki moczymy i dodajemy do selera.
orzechy łuskamy,kroimy,dodajemy do surówki.
Krok 1 - Surówka z selera i orzechów włoskich z rodzynkami na obiad foto
2
Solimy i pieprzymy,dodajemy majonez i mieszamy.
Podajemy do obiadu.
Krok 2 - Surówka z selera i orzechów włoskich z rodzynkami na obiad foto
3
Smacznego!
Krok 3 - Surówka z selera i orzechów włoskich z rodzynkami na obiad foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak