Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z selera i ogórka kiszonego

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

seler korzeniowy 1/2 szt dużego
ogórek kiszony 2 szt
marchewka 1 szt
miód płynny 1 łyżeczka
sól
oliwa

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z selera i ogórka kiszonego

Seler korzeniowy obrać i opłukać, zetrzeć na tarce jarzynowej o małych oczkach. Marchewkę obrać, opłukać i także zetrzeć na tarce jarzynowej o drobnych oczkach.
Ogórki kiszone opłukać i zetrzeć na tarce jarzynowej z dużymi oczkami. Polać oliwą i wszystkie składniki razem połączyć.
Dodać miód, sól i pieprz i jeszcze raz wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wacław 24.09.2016 08:36
pyszna surówka do II dania

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak