Surówka z rzodkiewek i dymki

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • rzodkiewka

    3 pęczki
  • dymka posiekana wraz ze szczypiorkiem

    2 pęczeki
  • śmietana 18 proc

    1/2 kubka
  • sól i pieprz

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Rzodkiewkę kroimy w plasterki ,dodajemy pokrojona dymkę .Dodajemy śmietane ,solimy pieprzymy .

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (9)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Barbara55 23.11.2011 15:44
smaczna
kielcok1 13.10.2011 17:26
dobra na kanapki
plocia 01.07.2011 22:38
zjadłabym ją teraz
rakow2 02.04.2011 14:28
niesamowite
rakow2 01.04.2011 16:39
lubię wyjść na dymka
darus 01.04.2011 14:19
fajny
Jolanta40 23.12.2010 22:49
pycha
Ewa109 26.05.2010 21:23
ciekawy przepis:)
Piotr48 23.05.2010 09:07
Rzodkiewkę ścieramy na tarce ,dodajemy pokrojona dymkę .Dodajemy śmietane ,solimy pieprzymy - bedzie kolejny przepis :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat