Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z pora z rzodkiewką

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

por (biała część) 1 szt
rzodkiewka 1 pęczek
jabłko 1 szt
oliwa 2 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z pora z rzodkiewką

Por opłukać sparzyć, osączyć i pokroić. Rzodkiewkę opłukać i pokroić w drobną kostkę. Jabłko obrać i zetrzeć na tarce jarzynowej o grubych oczkach. Doprawić do smaku oliwą , pieprzem i solą. Wymieszać

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 27.11.2016 19:29
Na pewno smaczna
MagdalenaIC 23.10.2016 00:27
Pyszna surówka
Łukasz15 22.10.2016 23:11
Bardzo lubię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak