Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

surówka z pora i kiszonej kapusty

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

por
marchew
olej
sól
pieprz
kapusta kiszona

Przepis i sposób przygotowania na: surówka z pora i kiszonej kapusty

kapuste delikatnie przepłukujemy, odciskamy i kroimy na mniejsze kawałki. marchew obieramy i tzemy na tarce do jarzyn. od pora odkrawamy zielona część, biała część myjemy i kroimy.warzywa wkładamy do miski, solimy, pieprzymy mieszamy. dodajemy niewielka ilosc oleju. smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Andzia1977
Andzia1977 05.12.2012 21:44
w sam raz do obiadku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak