surówka z pora

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • por (biała część)

    3 szt
  • marchew

    2 szt
  • Musztarda sarepska Prymat

    2 łyzki
  • śmietana 12%

    4 łyzki
  • sól

    1 szczypta
  • cukier

    1 szczypta
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pora przekroic na pół , dokładnie umyc , posiekac na cienkie plasty , obrac marchew i zetrzec na tartce jarzynowej , wymieszac z porem , posypac solą i cukrem , wymieszac dokładnie , zostawic na 2-3 h aby skruszało . Po upływie czasu dodac smietanę oraz musztardę , dokładnie wymieszac

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
polly66 02.10.2010 11:17
http://gotowanie.onet.pl/28473,0,1,surowka_z_pora,ksiazka_przepis.html

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat