Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z pekińskiej, ogórka i pora.

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta pekińska 1/2 główki
ogórek 1
por 1 duży liść
sól
pieprz
majonez 1,5-2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z pekińskiej, ogórka i pora.

Kapustę pekińska drobno kroimy nożem i przekładamy do miski. Ogórek obieramy i kroimy w kostkę, a por drobno siekamy, dodajemy do kapusty. Następnie dodajemy majonez oraz sól i pieprz do smaku. Wszystko razem dokładnie mieszamy.
Gotową surówkę przekładamy na ozdobny talerz. Podajemy jako dodatek do obiadu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

fotoviderek 23.12.2015 22:23
Taką lubię :)
Janina 23.12.2015 13:33
Fajne smaki;))

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak