Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z pekińskiej i korniszonem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 szt
ogórki konserwowe 5-6 szt
cebula 1 szt
śmietana 2 łyżki
majonez 1 łyżka
musztarda 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z pekińskiej i korniszonem

Kroki postępowania

1
Kapustę szatkujemy , a cebulę obieramy i kroimy w drobną kostkę.
Krok 1 - Surówka z pekińskiej i korniszonem foto
2
Następnie kroimy ogórki i dodajemy do kapusty z cebulą.
Krok 2 - Surówka z pekińskiej i korniszonem foto
3
Ze śmietany, majonezu i musztardy robimy sos.
Krok 3 - Surówka z pekińskiej i korniszonem foto
4
Kapustę z ogórkami łaczymy z sosem i dobrze mieszamy. Podajemy do drugiego dania. Smacznego !
Krok 4 - Surówka z pekińskiej i korniszonem foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna59 01.05.2013 12:44
super przepis
Bernadeta 19.04.2013 08:10
lubię taką surówke
kasiek 16.04.2013 13:18
smaczniusia surówka
Krakowianka 05.04.2013 14:34
taka pyszna surówka i obiad zupełnie inaczej smakuje!!
iwi 05.04.2013 11:57
Smaczna sałatka.
SylwiaMagdaSabin 05.04.2013 10:27
prosta i smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak