Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z pekinki i pora

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 szt
por 1 szt
majonez 1 łyżka
sól 0,5 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z pekinki i pora

Liście kapusty oczyścić, pokroić drobno, posypać solą i pieprzem, odstawić na 10 minut. Pora po umyciu przeciąć na pół, wykorzystujemy najlepiej jaśniejszą część. Kroimy w półplastry, dodajemy do kapusty razem z łyżeczką majonezu. Mieszamy i odstawiamy na 20 minut, aby smaki składników się połączyły.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

m1monika 09.09.2013 14:40
smaczna :-)
Margaretkaw 15.08.2013 10:42
Lubię takie smaki :)
wiola333 18.07.2013 20:33
pyszna surówka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak