Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z pekinki i papryki czerownej

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1/4 szt
papryka czerwona 1 szt
rzodkiewka 4 szt
szczypiorek
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z pekinki i papryki czerownej

Kapustę pekińską szatkujemy dość drobno, wrzucamy do miski, paprykę myjemy, oczyszczamy z nasionek i kroimy w drobniutką kosteczkę - dodajemy do kapusty, następnie na tarce do jarzyn na dużych oczkach ścieramy rzodkiewki - dodajemy do pozostałych składników. doprawiamy solą i pieprzem. Na koniec dodajemy drobno posiekany szczypiorek, dokładnie mieszamy. Podajemy tuż po przygotowaniu

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

dagmara020 01.01.2013 13:29
MNIAM MNIAM:)
agnieszkalider 11.12.2012 08:52
lekka, pyszna i delikatna zupka
Betka 01.08.2012 18:53
ależ bym taką zjadła...mniam mniam;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak