Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z pekinki i marchewki zakrapiana cytryną

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1/3 szt
marchewka 1 szt
szczypiorek
sok z cytryny 1/2 szt
sól
Pieprz biały mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z pekinki i marchewki zakrapiana cytryną

Kapustę pekińską szatkujemy i przekładamy do miseczki. Marchewkę obieramy, myjemy i ścieramy na tarce na dużych oczkach - dodajemy do kapusty. Następnie siekamy szczypiorek który dokładamy do pozostałych warzyw - całość skrapiamy sokiem z cytryny doprawiamy odrobiną soli oraz białym pieprzem - dokładnie mieszamy. Smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Amellia 16.12.2012 17:59
mniam
Kasnaj 16.12.2012 13:42
wygląda apetycznie mniam mniam
Konczi 16.12.2012 11:13
szybka i smaczna, polecam :)
-Natka- 16.12.2012 10:43
super suróweczka do obiadu, lubię takie :)
Botwinka 16.12.2012 10:09
smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak