Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

surówka z pekinki

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta pekińska
papryka 1 szt
kukurydza w puszce 0,5 puszki
sól do smaku
olej lniany 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: surówka z pekinki

Kapustę pekińską pokroiłam do miski, 1 paprykę (akurat w lodówce miałam żółtą) oraz pół puszki kukurydzy. Wszytko wsypałam do miski, zalałam 2 łyżkami oleju lnianego i posypałam pieprzem i solą do smaku!!

Gorąco polecam olej lniany jest bardzo smaczny, pachnie orzechami - bardzo lubię ten zapach, a najważniejsza zaleta oleju lnianego to to że zawiera kwasy omega 3 których nasz organizm sam nie wytwarza!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krakowianka 02.10.2012 13:24
smaczna i zdrowa
SylwiaMagdaSabin 01.10.2012 19:51
wczoraj miałam taka na obiadku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak