Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z małosolnym, rzodkiewką i kapustą białą

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ogórki małosolne 4
kapusta biała 1/2 główki
cukier 2 łyżki
sól do smaku
olej lniany 3 łyżki
rzodkiewka 1 pęczek

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z małosolnym, rzodkiewką i kapustą białą

Ogórki małosolne trę na drobnych oczkach tarki. Podobnie rzodkiewkę. Kapustę białą drobno siekam. Dodaję cukier oraz sól do smaku. Jeszcze olej lniany i wszystko razem mieszam. Gotowe. Sałatka nadaje się bezpośrednio do spożycia. Smacznego.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ewelinapac 12.02.2013 21:05
dobre
Grażyna13 24.08.2012 10:19
Smaczna i zdrowa :)
ben-ka 24.08.2012 00:15
witaminki zajadasz:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak