Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kukurydzą i rzodkiewką

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

marchewki 2
jabłko
rzodkiewki 5
kukurydza w puszce 1/2
szczypiorek
oliwa 2 łyżki
woda 2 łyżki
przyprawy

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kukurydzą i rzodkiewką

Marchewki i jabłko obieramy i ścieramy na tarce o grubych oczkach. Oczyszczone rzodkiewki ścieramy. Kukurydzę dajemy na sito i odsączamy z nadmiaru wody.

Umyty szczypiorek kroimy na malutkie kawałeczki. Wszystkie przygotowane składniki przekładamy do miski. Dodajemy oliwę z wymieszaną wodą i przyprawami.

Dokładnie mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Renata9 03.05.2017 22:10
Fajna surówka, ciekawe jak smakuje

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak