Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kiszonej kapusty

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

papryka konserwowa 1 słoik
ogórki konserwowe 8 szt
olej 5 łyżek
sól do smaku
pieprz do smaku
cebula dymka ze szczypiorkiem 1 szt
kapusta biała 200 gram

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kiszonej kapusty

Kroki postępowania

1
Kapustę odcisnąć i posiekać.
Krok 1 - Surówka z kiszonej kapusty foto
2
Paprykę pokroić w kostkę.
Krok 2 - Surówka z kiszonej kapusty foto
3
Ogórki pokroić na talarki.
Krok 3 - Surówka z kiszonej kapusty foto
4
Cebulę pokroić w bardzo drobną kostkę.
Krok 4 - Surówka z kiszonej kapusty foto
5
Wszystkie składniki przełożyć do jednej misy i wymieszać z olejem.
Doprawić solą i pieprzem.
Krok 5 - Surówka z kiszonej kapusty foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Iwona32 01.02.2014 11:06
zawsze taka robię
malina 17.09.2013 07:48
smaczna suróweczka
Konczi 15.08.2013 17:53
fajne połączenie smaków

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak